dijous, 28 de març del 2013

TALLER DE CUINA

Fa uns dies en Joan ens va dir que a l'hort escolar hi havia uns espinacs a punt de menjar-se'ls i decidírem aprofitar-ho per fer una bona berenada. La recepta fou ous farcits amb espinacs:


1r. Bullir els ous, llevar la closca, tallar-los pel mig i reservar el blanc.

2n. Mesclar el vermell amb els espinacs tallats molt fins, tonyina, maionesa i surimi (sucedani de cama de cranc).

3r. Farcir el blanc amb la mescla.

Per completar el menú vàrem sucar taronges i mesclarem el suc amb fraules i un poc de sucre. També afegírem un parell de bessons d'ametla acabats d'encetar.

Una bona i divertida forma de tastar nous aliments !


https://plus.google.com/photos/115293527559363743906/albums/5860503451073898593/5860503451486856402?authkey=CMjfy-Cs4qCG6AE 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada