TALLER DE CUINA

Fa uns dies en Joan ens va venir a dir que els espinacs de l'hort escolar ja estaven a punt de menjar-se'ls i decidírem el·laborar un plat per berenar.

La recepta fou senzilla ous farcits d'espinacs

   
                    

1r. Bullir els ous, llevar-lis la closca, tallar-los pel mig i reservar el blanc per farcir.

2n. Agafar el vermell i mesclar-lo amb els espinacs tallats a trinxes fines, tonyina, maionesa i surimi (sucedani de cames de cranc).

3r. Farcir el blanc i presentar-lo al plat.

Per completar el menú vam fer suc de taronja amb fraules i un grapat de bessons de ametla acabats d'encetar. 


      https://plus.google.com/photos/115293527559363743906/albums/5860492373979837265/5860492543595008882?authkey=CN-AgZWx4ciwAg

    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada