Dins la setmana cultural i com mana la tradició de Pasqua ens dedicàrem un matí a fer crespells. Aquí en teniu una recepta per si a casa en voleu fer més. Confiem en que arribàssiu a tastar-los. Ens van sortir boníssims.
Ingredients:
- Un kilo de farina
- 250 grams de sucre
- 250 grams de saïm
- Un tassonet d'oli d'oliva
- Un tassonet de suc de taronja
- Una llimona grossa ratllada
- Tres vermells d'ou
Preparació:
Dins d'un ribell posar-hi el saïm
(sense fondre), l'oli d'oliva, el suc de taronja i els vermells d'ou. Es
batrà bé fins a formar una mena de crema uniforme. S'hi afegirà
aleshores la llimona ratllada i el sucre i, a continuació, la farina. Es
mesclarà bé, sense pastar, fins que quedi una pasta manejadissa.
Es posaran petites bolletes de la pasta damunt de la taula i, amb l'ajut d'un aprimador, es faran làmines d'aproximadament mig dit de gruixa.
Amb motlles es faran estrelles o altres figures.
Es posaran aquestes figures a una llauna untada prèviament amb oli d'oliva i s'enfornarà a 160 graus uns vint minuts, fins a cocció.
https://plus.google.com/photos/115293527559363743906/albums/5860510695721141377/5860510762982119906?authkey=CPjvt7_HqJfnTw
Es posaran petites bolletes de la pasta damunt de la taula i, amb l'ajut d'un aprimador, es faran làmines d'aproximadament mig dit de gruixa.
Amb motlles es faran estrelles o altres figures.
Es posaran aquestes figures a una llauna untada prèviament amb oli d'oliva i s'enfornarà a 160 graus uns vint minuts, fins a cocció.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada